fbpx
  • Suomi
    • ruotsi
    • englanti

Kulosaaren Ankkalampi – Duckies

Werner Wirénin tie 6, 00570 Helsinki
050 566 8049
kulosaari@ankkalampi-ankdammen.fi
Aukioloaika: 8.00 – 17.00

AJANKOHTAISTA

”Kulosaaren Ankkalampi on pieni ja kodinomainen päiväkoti, jossa vallitsee lämminhenkinen ja turvallinen ilmapiiri. Läheinen luonto on osana upeaa oppimisympäristöämme.”

Talon vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
Marjukka Nieminen

Kulosaaren Ankkalampi – Duckies

Kulosaaren Ankkalampi tarjoaa varhaiskasvatusta ja päivähoitoa kodinomaisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä. Oma piha, naapurissa sijaitseva pieni metsä sekä saaren merellinen miljöö innostavat meitä ulkoilemaan sekä omalla pihalla että lähiympäristössämme. Helsingin monipuoliset oppimisympäristöt ja retkikohteet ovat vain kivenheiton tai metromatkan päässä meistä. Lämminhenkinen ja kodinomainen yksikkömme on toiminnallisesti kaksikielinen. Käytämme päivittäisessä arjessa niin suomen kuin englannin kieltä.  

Haluamme tarjota lapselle rauhallisen kasvuympäristön ja jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omaan yksilölliseen tahtiin. Ikätasoinen toiminta ja yksilöllinen huomioiminen mahdollistuvat pienryhmätoiminnan avulla. Opettelemme asioita leikkien, liikkuen, oivaltaen ja tutkien. Yhdessä oppimisen ilo näkyy päivittäisessä arjessamme. 

 

RYHMÄT: Mini-Ankat ja Maxi-Ankat