fbpx

Ankkalammen Peppiina Raunistula

Oikotie 7, 20300 Turku
Pörriäiset, Kirppuset & Hippiäiset 050 542 4348
Talon vastaava Maikku Kuusela 040 701 8652
Henkilökunta 050 542 4348
raunistula@ankkalampi-ankdammen.fi
Aukioloaika: 6.30 – 17.00

”Ankkalammen Peppiina Raunistulan toiminnallisessa ja liikunnallisessa ympäristössä lapsista kehittyy sosiaalisia, luovia ja elämästä nauttivia persoonallisuuksia. Lasten eloa ja oppimista rikastuttaa myös englannin kieli.”

Talon vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
Maikku Kuusela

Ankkalammen Peppiina Raunistula

Ankkalammen Peppiina Raunistula sijaitsee lähellä Turun keskustaa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Aurinkoisella ja suurten vaahteroiden ympäröimällä leikkipihalla lasten on mukava puuhailla ja purkaa päivittäistä energiaa.  Virikkeellisessä, liikunnallisessa ja monikäyttöisessä toimintaympäristössämme huomioimme lapset ainutlaatuisina yksilöinä, tukien heidän kasvuaan ja kehitystään yhteistyössä perheiden kanssa.

Jokaisella lapsella on oma onnistumisen ja oppimisen polkunsa ja me kasvattajat kuljemme siinä rinnalla tukien ja kannustaen. Sylit ja halit ovat tarjolla pahan mielen kohdatessa, kannustus ja tuki haasteiden äärellä. Jokainen päivä on pieni seikkailu leikin, liikkumisen, musiikin, tutkimisen ja oppimisen maailmaan. Lasten eloa ja oppimista rikastuttaa myös englannin kieli, jota lapset oppivat arjen toimintojen lisäksi laulujen, leikkien, lorujen ja tarinoiden avulla. 

RYHMÄT: Pörriäiset (yli 3v), Kirppuset (3v), ja Hippiäiset (alle 3v)